Naša švicarska dediščina in razmišljanje sta oblikovala meridolove pristope k ustni negi in se odražata v naših vodilnih filozofijah:

1. Gotovost znanosti

Imamo globoko željo in pripravljenost, da se nenehno učimo, razvijamo in ustvarjamo, da bi resnično vplivali in izboljšali svet okoli nas.

2. Strast do sodelovanja

Verjamemo, da odprto sodelovanje in vzpostavljanje trdnih partnerstev z zobozdravstvenimi strokovnjaki in našo skupnostjo prinašata bolj vpliven rezultat za vse.

Blagovna znamka meridol, ki je bila prvotno predstavljena v Švici kot ustna vodica leta 1986, se je sčasoma razširila na zobne paste meridol (1995) in zobne ščetke meridol (2002) v Nemčiji. Meridol je bil prva blagovna znamka, ki je sodelovala z znanstveniki in se povezala z zobozdravniki, da bi zagotovila verodostojne znanstvene dokaze v podporo svoji učinkovitosti.

Verjamemo, da imajo dlesni moč spremeniti splošno zdravje posameznikov in prebivalstva. Naša strast je omogočiti ljudem, da skrbijo za svoje dlesni, in odpraviti vpliv bolezni dlesni v svetu.

Z našo dokazano znanostjo in partnerstvom s strokovnjaki ponujamo rešitve za zdravljenje temeljnega vzroka težav z dlesnimi danes in zagotavljamo stalno zaščito dlesni za boljše zdravje jutri.

 1. ${altImage1}

  1986 meridol lansira ustno vodico Gum Protection – mejnik na področju ustne nege

 2. ${altImage2}

  1993 meridol lansira zobno pasto Gum Protection - prvo vrhunsko zobno pasto za težave z dlesnimi.

 3. ${altImage3}

  2002 meridol lansira zobno ščetko Gum Protection – prvo z mikro finimi stožčastimi ščetinami izven Azije, s čimer postavlja še en mejnik na področju ustne nege.

 4. ${altImage4}

  2009-2010 meridol širi portfelj z linijo izdelkov Halitosis, ki klinično dokazano preprečuje slab zadah.

 5. ${altImage5}

  2017 meridol širi portfelj z linijo izdelkov Parodont Expert - namenjen za pomoč pri boju proti vzroku parodontoze in preprečevanju odmika dlesni. Klinično dokazano boljša antibakterijska rešitev za ustno nego za ljudi s hudimi težavami z dlesnimi.

 6. ${altImage6}

  2022 meridol širi portfelj z linijo izdelkov Complete Care – klinično dokazano vrhunsko rešitvijo, ki pomaga pri blaženju vnetja dlesni in hkrati ščiti zobe pred občutljivostjo.

 7. ${altImage7}

  2023 meridol predstavlja nove formule za svojo linijo Gum Protection in zobno pasto Parodont Expert ter novo ustno vodico Parodont Expert. Poleg tega meridol uvaja nove dizajne v celotnem svojem portfelju.

Poseben izdelek, zasnovan za posebne potrebe

Poskušate najti pravi izdelek za vaše dlesni?

Preizkusite naš test o dlesnih za najboljše priporočene izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam

OPRAVITE TEST