Zobna pasta in ustna vodica meridol® za zaščito dlesni pomagata ščititi pred ponavljajočimi se krvavitvami dlesni in vnetjem*. S svojo učinkovito 2-krat aktivno formulo zagotavljajo hitro** in dolgotrajno pomoč pri boju proti bakterijam**.

*Bakterije v zobnih oblogah, z redno uporabo
**Bakterije v zobnih oblogah, 'hitro' potrjeno v laboratoriju

Priporočila za izdelke

zobna pasta meridol® Gum Protection

Poskrbite za svoje zobe in dlesni z zobno pasto meridol Gum Protection. Ta zobna pasta za dlesni je bila strokovno in ciljano ustvarjena za hitro pomoč pri boju proti glavnemu vzroku* krvavenja dlesni in vnetja**. Zobna pasta pomaga tudi pri zaščiti pred ponovitvijo* in ima učinkovito, dvojno aktivno formulo, ki je nežna in zagotavlja hiter antibakterijski učinek* ter dolgotrajno zaščito.

 

*Bakterije v zobnih oblogah, z redno uporabo

**Bakterije v zobnih oblogah, 'hitro' potrjeno v laboratoriju

vodica meridol® Gum Protection

Poskrbite za svoje dlesni in zobe z ustno vodico za zaščito dlesni meridol. Ta ustna vodica za izpiranje dlesni je bila strokovno in ciljano ustvarjena za hitro pomoč pri boju proti glavnemu vzroku* krvavenja dlesni in vnetja**. Ustna vodica pomaga tudi pri zaščiti pred ponovitvijo* in ima učinkovito dvojno aktivno formulo, ki zagotavlja hiter** in dolgotrajen antibakterijski učinek**.

 

*Bakterije v zobnih oblogah, z redno uporabo

**Bakterije v zobnih oblogah, 'hitro' in 'dolgotrajno' potrjeno v laboratoriju

Zakaj so te formule zelo učinkovite v boju proti vzroku krvavenja dlesni in vnetja?

Klinično dokazane, skrbno izbrane sestavine za visoko učinkovito zaščito dlesni.

Dvojna aktivna formula z aminom in cinkom za učinkovito pomoč proti bakterijam. Te sestavine se aktivirajo ob prvi uporabi in delujejo skupaj, da hitro učinkujejo proti bakterijam v zobnih oblogah.

Cink ustvari zaščitno plast, ki zavira ponovno rast bakterij. Podpira naravno obrambo dlesni pred bakterijami v zobnih oblogah.

zobna ščetka meridol® Soft

Zobna ščetka Meridol® Soft se odlikuje s konci mikro-finih ščetin, podobnimi čopiču, ki temeljito odstranijo ostanke hrane in zobne obloge od površine zoba do roba dlesni.

  • Mikro-fine ščetine
  • Temeljito čiščenje proti zobnim oblogam
  • Čisti dlesni in zobne površine

Poskušate najti pravi izdelek za vaše dlesni?

Preizkusite naš test o dlesnih za najboljše priporočene izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam

OPRAVITE TEST